More

  De laatste meubeltrends

  Ook dit jaar zijn er weer nieuwe meubelrends. Sommige trends van vorig jaar zetten we door naar dit jaar. Er zijn allerlei soorten meubels in de markt verkrijgbaar. Door de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat thuiswerken ook een optie is. Hierop zijn meubels in de nieuwste trends ook weer op aangepast. In dit artikel nemen we je mee in de nieuwste meubeltrends.

  Multifunctionele meubels

  Dit jaar gaan multifunctionele meubels een nog grotere rol spelen. Doordat we een lange periode thuis hebben gewerkt, merken we dat functionaliteit belangrijker is dan ooit tevoren. Natuurlijk wil je ook wel dat jouw meubelstuk er daarnaast mooi uitziet en bij jouw interieur past. Ergonomische meubels komen hierbij om de hoek kijken. Denk aan uitschuifbare kasten en tafels bijvoorbeeld. Onze inrichting wordt slimmer en praktischer.

  Ronde vormen

  De strakke harde lijnen verdwijnen en deze zullen we vervangen door zachte ronde en organische vormen. We kiezen voor vloeiende lijnen en maken ons gehele interieur hierdoor zachter en aangenaam. Door deze ronde meubelstukken te combineren met overheerlijke zachte stoffen voelen we onszelf helemaal veilig en vertrouwd in ons eigen huis. Hiernaast kun je nog gebruikmaken van diverse eyecatchers zoals kunststukken en abstracte accessoires.

  Duurzaamheid

  Ook dit jaar is duurzaamheid belangrijk. Denk aan meubelstukken gemaakt van duurzame materialen, zoals rotan en mangohout. We zullen meer meubelstukken gaan zien gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast kunnen we ook meubels gaan hergebruiken. Misschien zijn er wel mooie tweedehandsmeubelen die je voor een goede prijs kunt overkopen.

  Vintage wonen

  Vintage is een unieke stijl. De meubelstukken bevatten een mooie vormgeving. Het is een combinatie van ronde en rechte hoekstukken. Kleuren zoals felrood, oker, blauw en zwart-wit zie je terugkomen bij deze woonstijl. Qua materiaal wordt hierbij veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld glazen tafelbladen in combinatie met fluffy stoffen. Daarnaast zien we hier hout ook vaak terugkomen. Tweedehands vintage meubelen kun je ook overal aan komen tegenwoordig. Dit scheelt weer in kosten en daarnaast draag je ook een steentje bij aan het milieu.

  Industrieel

  Dit soort stoere meubels zijn al een langere tijd helemaal hip. Ook dit jaar komen ze weer terug. Denk aan mooi robuust hout in combinatie met zwart metaal. Voor wie van stoer wonen houdt, is dit de beste optie.

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  Leave a reply

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  spot_imgspot_img